Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Noutăți

Linia 110 va tranzita cartierul Tineretului și va funcționa în paralel cu linia 120

Începând cu data de 17.01.2020 Transportul Public Metropolitan (LINIA 110) va tranzita Cartierul Tineretului pe traseul: str. Vulcanului – str. Preot Virgil Pop – str. Mircea cel Bătrân – str. Soarelui, motiv pentru care locuitorii acestor străzi sunt rugați să parcheze autoturismele proprietate personală pe partea stângă a carosabilului în direcția de mers mai sus amintită, pentru fluidizarea traficului și pentru circulația în condiții de siguranță.

Citește mai mult

Linia 110 devine linia 120, Brașov-Cristian-Râșnov

Începând din 23 decembrie 2019, linia 110 Brașov – Cristian devine linia 120, Brașov- Cristian – Râșnov, iar Cristianul va fi legat de Râșnov cu ajutorul RATBV. Schimbările și extinderile au fost operate de Agenția Metropolitană Brașov și RATBV, în cadrul proiectului care vizează transport mai bun și conexiuni rapide între localitățile din zona metropolitană Brașov.

Citește mai mult

Luminile de sărbători au fost aprinse pe 1 Decembrie în comuna noastră

Cei prezenți au avut parte de un show pirotehnic cu trupa Hipnosys, dar și de concerte de muzică ușoară și colinde. Cu această ocazie, pentru cel de-al șaselea an la rând, a fost inaugurat și patinoarul din Piațetă. Copiii și tinerii cristolovenii îl au la dispoziție gratuit pe toată perioada iernii, din partea Primăriei Cristian și Consiliului Local, închirierea patinelor fiind de asemenea gratuită. Vă invităm pe toți să vă bucurați de feeria luminilor și sărbătorilor de iarnă! La mulți ani, români!

Citește mai mult

Iluminatul public în zona străzilor Gheorghe Doja – Gherasim Popa este funcțional

funcțional începând de astăzi și va fi pentru început într-o variantă de probă. Este zona în care anul viitor va fi construită cea de-a doua grădinița a localității noastre.
Lucrarea în cauză a fost una de durată, a întâmpinat anumite probleme pe parcurs, iar pe această cale dorim să le mulțumim locuitorilor din zonă pentru înțelegere.

Citește mai mult

Skip to content