Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Noutăți

Dispensarul a fost modernizat, extins și este funcțional de azi

Dispensarul dispune de două cabinete de medicină generală, sală tratamente, laborator de analize, cabinet de consultații psihologie, 3 cabinete stomatologice, 2 cabinete de consultații pediatrie, cu anexele necesare (vestiar, sterilizare, termometrizare, boxa filtru, izolator, grupuri sanitare diferențiate pe categorii de utilizatori, holuri și circulații).

Citește mai mult

Comunicat: Situația răspândirii SARS-COV-2 la nivelul comunei Cristian se află sub control

Situația răspândirii SARS-COV-2 la nivelul comunei Cristian este atent monitorizată de către instituțiile și structurile abilitate în acest sens, ea aflându-se sub control la acest moment. Nu a fost pusă problema carantinării localității noastre.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență, primăria și consiliul local depun toate eforturile și iau toate măsurile legale ce pot limita răspândirea virusului în localitate.
La acest moment, nici un angajat al primăriei nu este infectat, așa cum spunea unul dintre articole.

Citește mai mult

Comuna noastră a primit vizita ministrului Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș

Comuna noastră a primit vizita ministrului Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, a președintelui CJ, Adrian Veștea și a prefectului Mihai-Cătălin Văsii. Aceștia au vizitat depozitul de pachete cu ajutoare alimentare pe care Uniunea Europeană le distribuie persoanelor defavorizate. Domnul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, alături de echipa sa a lăudat implicarea administrației publice locale în proiectele care au modernizat comuna. Fondurile europene sunt o continuă preocupare pentru actuala administrație publică locală.

Citește mai mult

Skip to content