Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Noutăți

Educație Antepreșcolară la Cristian și Dumbrăvița

Proiectul “Educație Antepreșcolară la Cristian și Dumbrăvița” a câștigat un punctaj maxim în etapa de evaluare tehnico-financiară, fiind accesat de către Primăria Comunei Cristian în colaborare cu Primăria Comunei Dumbravita. Bugetul total al proiectului de 4.282.284,50 lei este finanțat din fonduri europene și bugetul local.

Proiectul are în vedere implementarea de activități în scopul creșterii participării copiilor la învățământul anteprescolar în mediul rural și asigurarea de condiții optime pentru un parcurs educațional facil, în special pentru cei ce aparțin minorității rome, celor din familii cu situație precară și copiii cu părinti plecați la muncă în străinătate din Dumbrăvița și Cristian.

Citește mai mult

Traficul de tranzit pe DN73 se dorește a fi restricționat

În urma discuțiilor purtate de primarul comunei, Gicu Cojocaru, cu ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, la darea in folosință a tronsonului de autostradă București-Brașov, tronson Comarnic-Brașov, lot 2, sector Predeal Cristian km 162+ 300- 168+600, drum de legătură, s a-conturat necesitatea restricționării traficului de tranzit in interiorul localității noastre, cât și pe raza orașului Râșnov!
În acest sens, au fost deja demarate procedurile necesare pentru obținerea avizelor necesare în acest sens.

Citește mai mult

Octavian Buta este noul viceprimar al comunei

Începând de astăzi, Primăria Cristian are un nou viceprimar, pe domnul Octavian Buta. Acesta a fost votat azi, în ședința de consiliu local cu majoritate de voturi (10 din 14). Îi dorim succes și putere de muncă!
De asemenea, au mai fost și alte proiecte importante pe ordinea de zi: rectificare buget, prin care au fost alocate sume pentru susținerea unor investiții; alocare finanțare pentru serviciul salubritate și pentru asociații sportive; prelungirea unor contracte de închiriere, preluarea în domeniul public a unor suprafețe de teren cu destinația de drumuri publice; aprobarea indicatorilor tehnico-economici la blocul social – lucrare ce se derulează pe fonduri guvernamentale.

Citește mai mult

Scenariu roșu pentru 14 zile la Cristian

AVÂND ÎN VEDERE HOTARÂREA NR. 40/10.11.2020 a COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚA BRAȘOV privind constatarea incideței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS COV 2 în ultimele 14 zile, în unele localități din județul Brașov, în localitatea Cristian fiind indicele de infectare de 4,87 cazuri la 1000 de locuitori, începând de astăzi funcționăm în ”scenariul roșu” pentru o perioadă de 14 zile. Acest indice ne face responsabili să RESPECTĂM cu strictețe măsuri sanitare și cele dispuse în H.G. 856/14.10.2020:

Citește mai mult

Sari la conținut