Noutăți

Cristianul, vizitat de peste 100 de primari și reprezentanți ai administrațiilor locale din toată țara

Zilele acestea, la Brașov are loc întâlnirea primarilor din țară, eveniment organizat de Asociația Comunelor. Peste 100 de primari și reprezentați ai primăriilor din toată țara au ajuns și la Cristian, comună dată ca exemplu de bune practici la nivelul județului Brașov și nu numai. Aceștia au vizitat mai multe obiective de interes local și regional: primăria Cristian, școala, căminul cultural, Biserica Evanghelică, zona industrială etc. Impresiile vizitatorilor au fost excelente, aceștia au apreciat buna gospodărire a comunei, curățenia și frumusețea ei, proiectele realizate și pe cele aflate în desfășurare.

Citește mai mult

„Trofeul Muntenia”, a doua etapă din Campionatul Național de Minirugby 2019 are loc la Cristian

În data de 6 și 7 Iulie,  cu sprijinul Primăriei și al Consiliului local,  în comuna Cristian are loc etapa de campionat național la rugby copii la categoriile U8, U10 si U12. Trofeul Muntenia este al doilea turneu al Campionatului National de Minirugby 2019 la aceste categorii de vârstă.

Locul de desfășurare al evenimentului este stadionul de la Unitatea Militară iar Rugby Club Cristian participa la două categorii de vârstă U10 și U12. Cristolovenii sunt așteptați în tribune să îi susțină pe micii jucători de rugby.

Cristianul, selectat pentru a primi finanțare europeană în cadrul celei de a doua runde a programului WiFi4EU

Aproape 250 de localități din România au fost selectate pentru a primi finanțare europeană în cadrul celei de a doua runde a programului WiFi4EU, prin care autoritățile locale din Uniunea Europeană beneficiază de bonuri în valoare de 15.000 euro fiecare pentru instituirea unor puncte de acces public și gratuit la internet wireless.

Citește mai mult

Cuvântul preotului în prag de Sfintele Sărbători ale Paștelui

Iubiți credincioși ai Cristianului,
Ne apropiem, după o perioadă intensă de rugăciune și post, încetul cu încetul, cu mare bucurie în suflete de Sfintele sărbători pascale. În Duminica Floriilor se încheie Postul Mare și începe Săptămâna Mare a Sfintelor și Mântuitoarelor Patimi. În această duminică, Mântuitorul nostru Iisus Hristos intră ca un împărat în Ierusalim, spre a se da de bună voie la chinuri și la moarte pentru noi, păcătoșii.

Citește mai mult

Skip to content