Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Construcția autostrăzii București – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord

În atenția celor care dețin proprietăți situate pe amplasamentul suplimentar care face parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Construcția autostrăzii București – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord”

În data de 25.10.2019, la sediul Primăriei Comunei Cristian, s-au afișat următoarele documente:

  1. Hotărârea de Guvern nr. 715/2.10.2019 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul suplimentar care face parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Construcția autostrăzii București – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord”;
  2. Lista cu imobilele suplimentare afectate, cu indicarea numelor deținătorilor și a ofertelor de despăgubire, pe categorii de imobile;
  3. Planul cu amplasamentul lucrării.

Notificarea intenției de expropriere va fi transmisă prin poștă, proprietarilor, de către C.N.A.I.R.- S.A.

În termen de 20 de zile calendaristice de la data notificării, proprietarii au obligația prezentării la sediul expropriatorului (C.N.A.I.R.-S.A.), în vederea depunerii documentelor care să ateste dreptul de proprietate sau alt drept real pentru stabilirea unei juste despăgubiri, conform prevederilor art. 8 din Legea 255/2010.

Subliniem că terenurile care fac obiectul Hotărârii de Guvern nr. 715/2019 sunt cele cuprinse în amplasamentul suplimentar al coridorului de expropriere.

Primăria Comunei Cristian vine în sprijinul cetățenilor și al C.N.A.I.R.-S.A., prin asigurarea spațiului și informațiilor necesare pentru desfășurarea lucrărilor în cele mai bune condiții.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW