Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sărbători

Înălțarea Domnului / Ziua Eroilor

Pe 6 iunie marcăm una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, Înălţarea Domnului, zi care marchează 40 de zile de la Înviere, când Iisus Hristos s-a înălţat la cer. Această zi mare este în acelaşi timp o zi de sărbătoare naţională, când cinstim eroii căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi apărarea ţării. Și la Cristian a avut loc ceremonia de cinstire a eroilor neamului, ca în fiecare an.

Citește mai mult

Ziua copilului

La mulți ani tuturor copiilor! În Piațeta Comuna Cristian – Brașov au loc chiar acum activitățile dedicate celor mici de ziua lor: concursuri de role, biciclete și alergare, campionat de fotbal, desene pe asfalt, parc de distracții. Iar surprizele dulci nu pot lipsi atunci când e vorba de a-i face pe copii fericiți. Vă așteptăm și mâine, în același loc, pentru că distracția ține două zile la Cristian!

Citește mai mult

8 Martie 2019

Horia Brenciu a încălzit atmosfera, iar doamnele s-au distrat excelent în această seară pe care le-am oferit-o în semn de prețuire. Încă o dată „la mulți ani” !

Citește mai mult

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW