Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arhive: Galleries

Înălțarea Domnului / Ziua Eroilor

Pe 6 iunie marcăm una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, Înălţarea Domnului, zi care marchează 40 de zile de la Înviere, când Iisus Hristos s-a înălţat la cer. Această zi mare este în acelaşi timp o zi de sărbătoare naţională, când cinstim eroii căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi apărarea ţării. Și la Cristian a avut loc ceremonia de cinstire a eroilor neamului, ca în fiecare an.

Citește mai mult

Ziua copilului

La mulți ani tuturor copiilor! În Piațeta Comuna Cristian – Brașov au loc chiar acum activitățile dedicate celor mici de ziua lor: concursuri de role, biciclete și alergare, campionat de fotbal, desene pe asfalt, parc de distracții. Iar surprizele dulci nu pot lipsi atunci când e vorba de a-i face pe copii fericiți. Vă așteptăm și mâine, în același loc, pentru că distracția ține două zile la Cristian!

Citește mai mult

Curățenia de primăvară

Peste 100 de oameni au luat parte azi la acțiunea de curățare a localității noastre, pe toată raza comunei, dar și la plantarea de puieți din zona Măgurele. Acțiunea a avut loc la inițiativa Primăriei și Consiliului Local din Cristian, cu sprijinul Școlii Generale, SC. Dorobeiul SA, Pompierilor Voluntari, al asociațiilor și fundațiilor sportive și culturale. Vă anunțăm pe această cale că vom fi deosebit de intransigenți și nu vom mai tolera iresponsabilitatea în ceea ce privește aruncarea gunoaielor pe domeniul public și în albia Ghimbășelului și vom da amenzi conform hotărârilor locale. Mulțumim celor 100 de voluntari care ne-au ajutat să curățăm comuna de gunoi!

Citește mai mult

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW