Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Se dă startul lucrărilor

Luna aprilie este o lună importantă pentru localitate, fiind luna în care se dă startul unor investiții și lucrări de importanță vitală pentru Cristian, care se află și în topul priorităților locuitorilor, așa cum a reieșit din sondajul realizat cu ocazia dezbaterii bugetului public. Aceasta a avut loc în luna februarie, iar cristolovenii care au venit să asiste la discuția pe marginea bugetului, au putut completa niște chestionare, iar rezultatele acestora au arătat administrației locale că în topul dorințelor localnicilor din Cristian se află acele investiții care vor intra în realizare în 2019. De altfel, bugetul local se află în faza finală de aprobare și ne bucurăm că proiectele prevăzute în el coincid cu prioritățile cristolovenilor.

Una dintre cele mai importante este reabilitarea dispensarului, care va pune la dispoziție medicilor de familie, stomatologilor și locuitorilor din Cristian un spațiu modern și dotat corespunzător. Deja a fost emisă autorizația de construcție și lucrările au demarat. Între timp, medicii de familie și stomatologii au fost relocați provizoriu pe terenul de la Mayer, astfel încât activitatea acestora să nu fie perturbată.

Tot în aprilie debutează și lucrările de pe strada Lungă, îngroparea cablurilor și modernizarea iluminatului public. Datorită acestor lucrări, trotuarele vor fi afectate, astfel că rugăm pietonii să scuze disconfortul creat, este necesar să înțeleagă că nu putem moderniza comuna fără să afectăm, pe termen scurt, confortul lor și să fie alături de noi și de această dată.

Alte lucrări care încep în luna aprilie sunt extinderile de rețele de canalizare menajeră, pluvială și de apă pe Brazilor și Lunca Gării. De asemenea, s-a obținut avizul ISU pentru proiectul noii grădinițe pe fonduri europene și va fi scoasă la licitație execuția lucrării în cel mai scurt timp, pentru a începe realizarea ei în acest an.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW