Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Starea drumurilor din cartierul Tineretului

Având în vedere că ni se solicită informații legate de starea drumurilor din cartierul Tineretului, revenim încă o dată cu precizarea că, din cauza litigiilor care sunt pe rolul instanțelor de judecată privind firmele care au realizat lucrări în anii 2012-2014, lucrările sunt blocate din punct de vedere legal. Practic, Primăria e obligată să aștepte finalizarea acestor litigii pentru a putea interveni din nou pe aceste străzi. Administrația publică a solicitat organelor de cercetare acordul pentru reînceperea lucrărilor, dar deocamdată nu ne este permisă intervenția pentru modernizarea drumurilor în cauză. Îi asigurăm pe cristolovenii care locuiesc în cartierul Tineretului că și pentru noi este o prioritate asfaltarea străzilor și că, până situația juridică se va clarifica și ni se va permite intervenția pentru modernizare, vom continua să întreținem pe cât posibil aceste drumuri.

De asemenea, și în alte zone ale localității (de exemplu Aleea Doctorilor, prelungire 1 Mai, Tudor Vladimirescu, zona Trenker etc.) nu putem interveni pentru modernizarea drumurilor și extinderea rețelelor de utilități datorită faptului că drumurile nu fac parte integral din domeniul public, nefiind cedate de actualii proprietari. În această situație, primăria nu poate derula lucrări, astfel încât reînnoim apelul către proprietari să cedeze terenurile în cauză către Primăria Cristian.
Primăria Cristian își dorește să modernizeze și extindă rețelele în toată localitatea, însă fără a avea calitate juridică se află în imposibilitatea de a face acest lucru.

1 Comment

  • Buna ziua. Când se va racorda strada I.C. Brătianu la rețeaua electrică? Aceasta este in totalitate cedată primăriei Cristian. Mulțumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW