Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bucuria iernii revine la Cristian: Patinoar gratuit pentru toți copiii comunei!

Primăria Comunei Cristian vă aduce la cunoștință că, în spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiției, și în acest an aduce bucurie în inimile copiilor prin deschiderea patinoarului comunal. Este un cadou pentru comunitate, unde zâmbetele și râsetele vor răsuna în ecouri de gheață, într-un decor de poveste.

Patinoarul – situat în piațeta centrală a comunei, este accesibil zilnic, oferind o ocazie minunată pentru tineri de a învăța și a se bucura de patinaj, complet gratuit. Mai mult, primăria asigură patinele – disponibile fără costuri, pentru ca fiecare copil să aibă șansa de a se delecta cu plăcerea alunecării pe gheață, indiferent de posibilitățile materiale.

Este mai mult decât un simplu sport sau o activitate de timp liber; patinajul este o tradiție de iarnă care unește comunități, fortifică legături și creează amintiri de neuitat. Aici, la patinoarul din Cristian, învățăm despre echilibru, despre susținerea reciprocă și despre bucuria pură a mișcării în aer liber.

Orarul patinoarului este gândit pentru a se potrivi cu programul școlar, dar și pentru a oferi suficient timp de distracție după orele de curs. Detalii despre program sunt afișate la intrarea în patinoar.

Primăria Cristian îndeamnă părinții să-i însoțească pe cei mici, să petreacă timp de calitate împreună și să încurajeze spiritul sportiv și distracția sănătoasă. În plus, personalul de supraveghere va asigura un mediu sigur și va fi mereu la dispoziție pentru a ajuta.
Pentru siguranța participanților, recomandăm echipamentul de protecție și respectarea regulilor patinoarului.

Să celebrăm împreună magia iernii la patinoarul comunei Cristian!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW