Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actualizări privind lucrările din zona Brazilor

Primăria Comunei Cristian anunță continuarea lucrărilor de îmbunătățire urbană în zona Brazilor, un proiect ambițios ce vizează crearea unui spațiu public modern și accesibil pentru toți locuitorii. În acest sens, dorim să vă informăm despre progresul semnificativ realizat în ultima perioadă și etapele următoare planificate pentru finalizarea acestui proiect.

Lucrările de îmbunătățire a carosabilului sunt în desfășurare, prin așternerea unui strat de asfalt frezat, ce va precede asfaltarea definitivă planificată pentru anul viitor. Această etapă este esențială pentru asigurarea unei infrastructuri rutiere de calitate, ce va contribui la creșterea confortului și siguranței rutiere în zonă.

Noile instalații moderne de iluminat stradal nu doar că îmbunătățesc vizibilitatea pe timpul nopții, oferind astfel un plus de siguranță locuitorilor, dar contribuie și la evidențierea frumuseții naturale a zonei Brazilor, creând un cadru pitoresc pe timpul serii.

Proiectul de amenajare a zonei Brazilor este unul de suflet pentru administrația locală, fiind un vis vechi care, în sfârșit, prinde viață în ciuda obstacolelor întâmpinate de-a lungul timpului. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât putem împărtăși această realizare cu comunitatea noastră, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții în Cristian.

„În numele administrației locale, doresc să mulțumesc locuitorilor pentru răbdarea și înțelegerea arătate pe durata acestor lucrări și să vă asigur că eforturile noastre sunt dedicate îmbunătățirii continue a condițiilor de trai din comuna noastră. Împreună, construim un Cristian mai frumos pentru toți.”
Gicu Cojocaru, primarul comunei Cristian.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW