Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanie de Colectare a Deșeurilor Electrice în Cristian

Primăria Cristian, în parteneriat cu Organizația ECOTIC și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “ISO Mediu” Brașov, are plăcerea de a anunța organizarea unei campanii de colectare a deșeurilor electrice. Această inițiativă este concepută pentru a oferi locuitorilor din Cristian an o modalitate convenabilă și responsabilă de a-și recicla deșeurile electrice și electronice, contribuind astfel la protejarea mediului și promovarea unui comportament ecologic.

Campania de colectare va avea loc sâmbătă, 30 martie 2024, oferindu-le cetățenilor posibilitatea de a depune deșeurile electrice în punctele de colectare provizorii amenajate pentru acest scop. Punctul de colectare va fi amplasat în centrul comunei Cristian, în proximitatea primăriei, între orele 10:00 și 17:00, asigurând accesul facil pentru toți locuitorii care doresc să participe la această inițiativă ecologică.

Conștienți de nevoia de a facilita procesul de colectare pentru deșeurile de dimensiuni mari sau pentru persoanele care nu se pot deplasa, oferim, de asemenea, serviciul de ridicare gratuită a deșeurilor direct de la domiciliul cetățenilor. Pentru a beneficia de acest serviciu, locuitorii sunt încurajați să sune la numărul de telefon 0742.400.404 și să programeze o ridicare.

Această campanie reprezintă o oportunitate excelentă pentru comunitățile noastre de a contribui la eforturile de protejare a mediului înconjurător, prin eliminarea corectă și sigură a deșeurilor electrice și electronice. Toate deșeurile colectate vor fi tratate și reciclate conform celor mai înalte standarde ecologice, asigurându-se astfel minimizarea impactului negativ asupra mediului.

Încurajăm pe toți locuitorii din Cristian să se alăture acestei campanii și să demonstreze angajamentul lor față de o lume mai curată și mai sigură pentru generațiile viitoare. Împreună, putem face o diferență semnificativă în lupta împotriva poluării și în promovarea unui stil de viață sustenabil. Vă mulțumim pentru participare și sprijin în această cauză importantă.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW