Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Modernizarea sistemelor de apă

Vă prezentăm realizările semnificative obținute în cadrul unui proiect crucial pentru infrastructura locală: modernizarea sistemelor de apă și canalizare din zona Lunca Gării – Dorobeiul. Acest proiect vital, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2), reprezintă o investiție de peste 2 milioane de euro în sănătatea și confortul comunității.

În această etapă, suntem încântați să anunțăm că instalația de apă potabilă a ajuns în faza de finalizare, pregătindu-ne intens pentru etapa de recepție. Această etapă crucială va verifica aderența la cele mai stricte standarde de calitate și va certifica pregătirea instalației pentru a servi comunitatea. Prin aceasta, ne asigurăm că toți rezidenții zonei beneficiază de acces la apă potabilă de înaltă calitate, esențială pentru un trai sănătos.

De asemenea, avansăm conform planului și în ceea ce privește infrastructura de canalizare, care include atât sistemul menajer, cât și pe cel pluvial. Lucrările sunt în plină desfășurare și respectă cronograma stabilită, cu scopul de a atinge standardele optime de funcționalitate și eficiență.

Componenta de apă potabilă se apropie de etapele sale finale, marcând un progres decisiv în îmbunătățirea sistemului de distribuție al apei. Finalizarea acestei părți va asigura o capacitate mărită de furnizare a apei, o necesitate imperativă pentru creșterea calității vieții în comunitate.

Administrația locală din Cristian își reafirmă dedicarea pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor publice, pledând pentru un viitor în care toți cetățenii să beneficieze de infrastructuri moderne și eficiente. Apreciem răbdarea și suportul acordat de comunitate pe durata acestor lucrări esențiale și promitem să menținem toți rezidenții informați cu privire la progresele ce vor urma.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că fiecare pas pe care îl facem este un pas spre un Cristian mai dezvoltat și mai sustenabil.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW