Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comunicat: Situația răspândirii SARS-COV-2 la nivelul comunei Cristian se află sub control

Stimați concetățeni,
Ținând cont de evoluția actuală a pandemiei și de informațiile false apărute într-o parte a presei locale, vă comunicăm următoarele:
Situația răspândirii SARS-COV-2 la nivelul comunei Cristian este atent monitorizată de către instituțiile și structurile abilitate în acest sens, ea aflându-se sub control la acest moment. Nu a fost pusă problema carantinării localității noastre.


Comitetul Local pentru Situații de Urgență, primăria și consiliul local depun toate eforturile și iau toate măsurile legale ce pot limita răspândirea virusului în localitate.
La acest moment, nici un angajat al primăriei nu este infectat, așa cum spunea unul dintre articole.
Numărul cazurilor la nivelul comunei este sub media județului și încercăm, cu sprijinul dumneavoastră, să limităm acest număr.


La nivelul comunei își desfășoară activitatea agenți economici cu număr mare de angajați care pot reprezenta un risc, însă aceștia sunt atent monitorizați și se vor lua măsuri, dacă este necesar, în funcție de evoluție.
În perioada imediat următoare, vom întreprinde acțiuni de control la toți agenții economici cu activitate de comerț și vom impune respectarea măsurilor de distanțare socială.


În final, vă rugăm a ne sprijini în demersul nostru prin respectarea măsurilor de distanțare socială, purtarea măștilor în spațiile închise, menținerea unei igiene permanente a mâinilor, prin abținerea de la distribuirea de informații false și prin contact permanent cu noi atunci când situația o cere.
Vă mulțumim!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW