Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cristian – Pistă de Biciclete

Primăria Comunei Cristian anunță demersurile actuale pentru finalizarea proiectului promenadei vechi, care datează încă din anul 2019. Această inițiativă promițătoare, inițiată de Regia Publică Locală „Ocolul Silvic Bucegi Piatra Craiului”, urmărește amenajarea și transformarea promenadei într-o pistă modernă de biciclete.

Administrația locală se angajează să ducă la bun sfârșit acest proiect valoros, care va contribui la îmbunătățirea infrastructurii pentru bicicliști și va oferi locuitorilor și vizitatorilor o rută pitorească de legătură între Cristian și celelalte orașe învecinate. Viitoarea pistă va conecta comunitatea noastră cu Brașovul, urmând să fie extinsă de-a lungul străzii Cucului – în prezent în proiectare de către autoritățile brașovene – și mai departe, către Râșnov, via Promenada Sisi.

Această pistă nu va doar încuraja activitatea fizică și transportul ecologic, ci va și valorifica frumusețile naturale ale regiunii, consolidând Cristianul ca destinație de agrement și exercițiu în aer liber. Proiectul va crea o rută sigură și accesibilă pentru toți iubitorii de ciclism, îmbunătățindu-le acestora calitatea timpului petrecut în natură.

Primăria Comunei Cristian își reafirmă dedicarea pentru promovarea unui mod de viață sănătos și sustenabil și se angajează să sprijine realizarea unor investiții de durată care vor aduce beneficii pe termen lung locuitorilor. În acest sens, administrația caută și valorifică în continuare toate oportunitățile de colaborare cu autoritățile locale și regionale pentru a asigura succesul acestui proiect.

Este datoria noastră să finalizăm ceea ce a fost început și să asigurăm că promenada veche devine un traseu vital pentru dezvoltarea turismului ecologic și activ în zona noastră. Ne angajăm să oferim toate resursele necesare pentru ca acest coridor verde să devină o realitate în viitorul apropiat, sporind astfel oferta de recreere și conectivitate a Comunei Cristian.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW