Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Optimizarea serviciilor de transport în comun în comuna Cristian

Primăria Comunei Cristian anunță o serie de îmbunătățiri aduse serviciilor de transport în comun, ca răspuns direct la nevoile și solicitările locuitorilor, exprimate în cadrul dezbaterii publice. Această inițiativă face parte dintr-un efort continuu de a asigura un transport eficient și accesibil pentru toți cetățenii comunei.

În urma analizei feedback-ului primit și a discuțiilor productive cu Autoritatea Metropolitană de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, Primăria Cristian a reușit să convină cu Regia Autonomă de Transport Brașov (RATBV) reînființarea liniei de autobuz 110, care va fi operată, cum v-am comunicat anterior, cu autobuze moderne „Menarini“, Euro 6, garantând un serviciu de transport public sigur și confortabil pentru locuitorii comunei.

Primăria Cristian își reafirmă angajamentul de a continua negocierile cu operatorul de transport pentru a dubla numărul de curse pe această linie.

De asemenea, pentru a îmbunătăți accesibilitatea și eficiența transportului public, Primăria Cristian face demersuri pentru înființarea unei noi stații pe Strada Ghimbavului. Această adăugire va asigura o acoperire mai bună a necesităților de mobilitate ale locuitorilor și va facilita accesul la diferite zone ale comunei.

Primăria Cristian își exprimă gratitudinea pentru răbdarea și înțelegerea locuitorilor și își reiterează angajamentul de a monitoriza și îmbunătăți constant serviciile de transport în comun. Prin aceste eforturi, ne dorim să oferim locuitorilor comunei Cristian acces la un transport public eficient, sigur și confortabil, care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale comunității noastre. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu și pentru contribuția esențială la îmbunătățirea calității vieții în Cristian.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW