Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cristianul și-a sărbătorit doamnele, de 8 Martie

Petrecerea de 8 Martie a reunit toate doamnele și domnișoarele din Cristian.

A devenit o tradiție în comună să petreacă ziua lor împreună, la Sala Mare, decorată special pentru această ocazie. Primăria Cristian s-a ocupat de organizarea petrecerii și a avut grijă ca toată lumea să se simtă minunat. Primarul Gicu Cojocaru s-a gândit să le facă și o surpriză doamnelor și a invitat una dintre vedetele cele mai îndrăgite de femei, pe brașoveanul Horia Brenciu.

„Așa cum obișnuim de patru ani de zile, pentru doamnele din Cristian organizăm un program special, e timpul și cazul ca fiecare dintre noi să se gândească la doamnele minunate din viața lui, fiindcă fiecare dintre noi avem în preajmă o doamnă, o domnișoară, mamă, soție, fiică, bunică, soră și să le dăruim ceva special, așa cum merită. Mai ales că pe tot parcursul anului ele ne sunt sprijin, bucurie, au grijă de noi, iar viața fără ele nu ar fi de imaginat. Le doresc din inimă multă sănătate și mulți ani frumoși înainte”, a declarat primarul Gicu Cojocaru.

„Este un eveniment important pentru localitatea noastră, care are tradiție în Cristian deja, un eveniment prin care le onorăm și le mulțumim doamnelor din comună. Printre surprizele serii se numără și Horia Brenciu, cu un spectacol de două ore”, a spus viceprimarul localității, Narcis Țintea.

Doamnele și domnișoarele au venit gătite ca pentru o seară specială și au fost primite de reprezentanții autorităților locale care le-au întâmpinat cu o floare și le-au urat „la mulți ani”. Cu asemenea ingrediente a durat foarte puține minute până când atmosfera s-a încălzit și a început dansul.

„E o seară extraordinară, e binevenită pentru toate femeile, de toate vârstele, ne distrăm excelent”, au spus doamnele reporterilor.

Horia Brenciu și-a făcut o intrare de excepție, surprinzându-le pe doamne, iar show-ul lui de peste două ore a fost gustat din plin de toate invitatele. 

Flori pentru doamnele comunei de 1 Martie

Ca în fiecare an, doamnele care s-au aflat din întâmplare pe străzile din Cristian de 1 Martie au avut parte de o surpriză plăcută: edilii le-au oferit flori pentru a sărbători Mărțișorul și prima zi de primăvară. Zeci de doamne au primit cu încântare florile chiar din mâna primarului Gicu Cojocaru și s-au arătat foarte bucuroase de gest.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW