Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Educație și Prevenire: Eveniment Antidrog la Sala Mare din Cristian

Primăria Comunei Cristian anunță desfășurarea evenimentului „NU lăsa drogurile să trăiască în locul tău. TU decizi!”, o inițiativă esențială în lupta împotriva consumului de droguri. Acest proiect, realizat sub patronajul prefectului județului Brașov, domnul Mihai Cătălin Văsii și cu prezența primarului comunei Cristian, domnul Gicu Cojocaru, subliniază angajamentul comunității noastre în educația tinerilor.

Evenimentul va avea loc pe 21 februarie 2024, la Sala Mare din Cristian, și va fi dedicat elevilor ciclului gimnazial al Școlii Gimnaziale Cristian. Elevii vor beneficia de un program interactiv, cu discuții și activități practice concepute pentru a-i informa despre riscurile consumului de droguri și despre importanța prevenirii acestui flagel.

Ne exprimăm recunoștința față de domnul prefect Mihai Cătălin Văsii și mulțumim tuturor partenerilor implicați în acest proiect. Contribuția Instituției Prefectului Județului Brașov, a Inspectoratului Școlar Județean Brașov, a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov, a Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov, a Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, a Consiliului Județean al Elevilor Brașov și a Consiliului Județean al Părinților Brașov este esențială pentru succesul acestei inițiative.

Primăria Cristian își reafirmă angajamentul de a susține și a se implica activ în astfel de proiecte valoroase, care contribuie la siguranța și sănătatea copiilor și adolescenților din comunitatea noastră. Educația preventivă este o componentă cheie în crearea unui mediu sigur pentru tinerii noștri, iar evenimente ca acesta sunt fundamentale în transmiterea unui mesaj pozitiv și constructiv.

Invităm toți elevii și profesorii să se alăture acestui eveniment și să participe activ la activitățile propuse. Prin informare și prevenire, putem lucra împreună pentru un viitor mai luminos și mai sănătos pentru tânăra generație a comunei Cristian.

Ne vedem la Sala Mare, pe 21 februarie, pentru a face împreună un pas important către un viitor fără droguri pentru tinerii noștri. Așteptăm cu entuziasm contribuțiile și participarea activă a elevilor la acest eveniment de importanță majoră pentru comunitatea noastră.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW