Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primăria Comunei Cristian inițiază un sondaj de opinie online pentru actualizarea Planului Urbanistic General

Primăria Comunei Cristian invită cetățenii să participe activ la procesul de actualizare și revizuire a Planului Urbanistic General (PUG), o etapă crucială în planificarea strategică și dezvoltarea durabilă a comunei noastre. Pentru a ne asigura că direcțiile de dezvoltare și regulile de construire se aliniază la nevoile și viziunea locuitorilor, lansăm un sondaj de opinie online, deschis pentru contribuțiile tuturor celor interesați de viitorul Cristianului.

Este esențial să înțelegem preocupările, sugestiile și așteptările locuitorilor, ale specialiștilor și ale mediului de afaceri pentru a modela un PUG care să reflecte autentic dinamica și aspirațiile comunității. Fiecare răspuns la sondaj va fi un pas înainte în crearea unui Cristian care să răspundă nevoilor actuale și viitoare într-un mod echilibrat și considerat.

În acest spirit, Primăria Comunei Cristian a pus la dispoziția dumneavoastră trei chestionare diferite, concepute pentru a aduna informații detaliate de la diverse segmente ale populației:

Pentru cetățenii comunei, rugăm să accesați link-ul:

https://www.surveymonkey.com/r/PUG_CRISTIAN_LOCUITORI

Pentru specialiști, vă îndemnăm să participați prin următorul link:

https://www.surveymonkey.com/r/PUG_CRISTIAN_SPECIALISTI

Pentru mediul de afaceri, feedback-ul dumneavoastră este esențial și poate fi transmis prin:

https://www.surveymonkey.com/r/PUG_CRISTIAN_ECONOMIE

Deadline-ul pentru completarea sondajelor este 8 martie 2024, oferind ample oportunități pentru ca fiecare voce să fie auzită.

Vă încurajăm să dedicați câteva minute completării chestionarului relevant pentru dumneavoastră și să contribuiți astfel la conturarea viitorului Cristianului. Opinia fiecărui locuitor contează și poate influența direct modul în care comuna noastră se va dezvolta în următorii ani.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru participarea activă în acest demers important pentru comunitatea noastră. Prin implicarea dumneavoastră, ne asigurăm că Cristianul crește și se dezvoltă într-un mod care ne reprezintă pe toți.

Această consultare publică este un exemplu concret al democrației participative, și un angajament ferm al administrației locale de a lucra împreună cu cetățenii pentru un Cristian mai bun.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW