Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finanțări nerambursabile pentru afaceri

Primăria Comunei Cristian, prin intermediul Proiectului PIMCES Cristian, oferă posibilitatea locuitorilor comunității sprijinite din comuna Cristian de a accesa un număr de 35 de finanțări nerambursabile, în valoare de 110.000 lei fiecare, pentru afaceri ce se vor dezvolta în comuna Cristian, județul Brașov (cel puțin sediul social). Suma în lei menționată este acordată cu titlu de subvenție și nu se impozitează, potrivit dispozițiilor art. 62 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, în cadrul Titlului IV – Capitolul I, precum și în Normele metodologice de aplicare a acesteia (Titlul IV – Capitolul I – secțiunea a 2a – punct. 3) aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1/2016, cu modificările și completările ulterioare.

Beneficiarii acestui tip de asistență sunt firme (entități juridice) create de persoane care doresc să inițieze o activitate independentă, cu domiciliul în comunitatea din comuna Cristian, pe baza unui plan de afaceri selectat în condițiile stabilite în cadrul Metodologiei de organizare a concursului de planuri de afaceri.

Prezenta metodologie este disponibilă în mod gratuit oricărui solicitant și poate fi consultată la biroul proiectului din comuna Cristian, județul Brașov. Metodologia și anexele sale poate fi descărcată și de pe site-ul proiectului: www.pimces.ro și al primăriei Comunei Cristian la adresa www.primariacomuneicristian.ro

Depunerea dosarelor de candidatură (planuri de afaceri) se va realiza în mod individual de către beneficiari, în perioada 01-17 mai 2019, la sediul proiectului situat în Locația Pomul Verde: Str. Lungă, nr 103, com. Cristian, jud. Brașov. Dosarele vor fi depuse în format tipărit și, opțional, în format electronic. După încheierea perioadei de depunere a dosarelor, acestea vor fi transmise juriului pentru evaluare.

La concurs pot participa beneficiarii care fac parte din categoria de Grup țintă al proiectului şi care au participat la acțiunile de consiliere/consultanță antreprenorială și la cursurile de inițiere în competențe antreprenoriale ANC organizate în cadrul Proiectului.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW