Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Progres semnificativ în construcția noii creșe din Cristian

În cadrul eforturilor continue de a îmbunătăți infrastructura educațională din Comuna Cristian, am avut plăcerea să vizitez astăzi amplasamentul destinat noii creșe, predat constructorului acum o lună. Este încurajator să observăm că lucrările au demarat deja, iar constructorul s-a angajat să finalizeze proiectul cu mult înainte de termenul contractual stabilit. Această veste nu doar că reprezintă un semn al dedicării echipei de construcție, dar subliniază și angajamentul nostru față de dezvoltarea rapidă și eficientă a facilităților educaționale pentru comunitatea noastră.

Investiția de 3,5 milioane de euro, finanțată prin fonduri europene, este vitală pentru susținerea educației timpurii și reprezintă o prioritate majoră în agenda mea de lucru. Aceasta se alătură altor proiecte recent finalizate, cum ar fi noua sală de sport și grădinița, consolidând astfel baza infrastructurală necesară pentru a răspunde nevoilor în creștere ale comunității noastre. În plus, lucrările la creșă avansează în paralel cu demersurile pentru construirea unei noi școli, ceea ce demonstrează angajamentul nostru continuu pentru îmbunătățirea standardelor educaționale în Cristian.

Pe măsură ce populația comunei noastre continuă să crească, devine esențial să ne asigurăm că infrastructura educațională poate susține acest trend ascendent. Construcția noii creșe, alături de planurile pentru noua școală, sunt răspunsuri directe la aceste nevoi, asigurându-ne că fiecare copil din Cristian beneficiază de cele mai bune condiții pentru educație și dezvoltare personală.

Apreciez sprijinul și răbdarea comunității în timpul acestor dezvoltări importante și mă angajez să continui să promovez inițiativele care aduc valoare adăugată vieții noastre de zi cu zi. Vom continua să lucrăm neobosit pentru a asigura că Cristianul nu doar că își menține standardele, dar le și depășește, oferindu-le cetățenilor săi servicii publice la cele mai înalte standarde.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW