Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Proiecte educaționale – Școala Gimnazială Cristian

Unul dintre proiectele de bază este „Pregătire pentru viață”, un program extensiv care se află în al treilea an de derulare și oferă elevilor posibilitatea de a-și pregăti temele și de a participa la diverse activități de relaxare și recreere după orele de curs. Acesta a fost conceput pentru a sprijini echilibrul dintre studiu și timp liber, element crucial în dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

„Clubul de activități sportive Cristiana”, un alt proiect de succes la nivel județean, se concentrează pe îmbunătățirea stării de sănătate și a condiției fizice ale elevilor și cadrelor didactice prin diverse competiții sportive și activități de menținere a formei fizice. Acesta contribuie la promovarea unui stil de viață sănătos în rândul comunității școlare.

În plan internațional, Școala Gimnazială Cristian participă activ în programul Erasmus+, care oferă cadrelor didactice oportunități de dezvoltare profesională prin participarea la cursuri organizate în diverse țări europene, cum ar fi Irlanda și Franța. Acesta este complementat de proiectul „Ferestre deschise către Europa”, ce facilitează schimburile culturale și educaționale.

Proiectul „Prietenii inimii” și „Pedalez în siguranță” sunt inițiative naționale care cultivă pasiunea pentru sănătate, aventură și cunoașterea regulilor de circulație, încurajând un stil de viață activ și responsabil în rândul elevilor.

Finalizăm cu proiectul „Fotograful Unirii”, care îmbină educația istorică cu cea artistică, oferind elevilor oportunitatea de a explora și documenta zone reprezentative din România, întărindu-le astfel cunoștințele despre patrimoniul și istoria națională.

Aceste inițiative nu numai că sporesc calitatea educațională oferită de Școala Gimnazială Cristian, dar și consolidează rolul educației în dezvoltarea sustenabilă a comunității. Primăria Comunei Cristian continuă să susțină și să finanțeze aceste proiecte valoroase, confirmând angajamentul nostru pentru un viitor mai luminos pentru toți cetățenii noștri.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW