Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Școala Gimnazială Cristian

Primăria Comunei Cristian anunță realizările și planurile viitoare pentru Școala Gimnazială din localitate, un pilon esențial în strategia noastră de dezvoltare educațională. Instituția noastră educativă s-a clasat pe locul 20 dintre cele 127 de școli la nivelul județului Brașov, reflectând eforturile continue de îmbunătățire a calității învățământului oferit.

Investițiile semnificative din ultimii ani demonstrează angajamentul administrației locale față de educație ca prioritate principală. Am reușit să modernizăm infrastructura existentă și să dotăm școala cu facilități la standarde înalte, inclusiv o nouă grădiniță cu 7 spații de grupe, o centrală termică modernă, și modernizarea subsolului clădirii corpului B. De asemenea, toate circulațiile și aleile de acces în grădiniță au fost refăcute pentru a asigura un acces facil și sigur.

Un alt proiect ambițios finalizat este construcția unei săli de sport moderne în curtea Școlii Gimnaziale de pe strada Lungă. Această investiție permite elevilor și cadrelor didactice să desfășoare activități sportive în cele mai bune condiții, contribuind la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Școala Gimnazială Cristian oferă o gamă variată de activități extrașcolare care completează formarea academică și personală a elevilor. În plus, fiecare elev a primit o tabletă echipată cu abonament de Internet și programe necesare pentru participarea eficientă la cursurile online, asigurând continuarea educației în orice condiții.

De asemenea, Primăria este dedicată incluziunii sociale, luând măsuri pentru accesibilizarea spațiilor educaționale pentru persoanele cu dizabilități. Aceste eforturi sunt parte din angajamentul mai larg al comunei de a respecta și implementa principiile Acordului de Parteneriat cu Comisia Europeană și de a construi o Românie fără bariere.

Prin aceste inițiative, Primăria Comunei Cristian reconfirmă angajamentul său față de îmbunătățirea continuă a condițiilor educaționale, asigurând o fundație solidă pentru viitorii lideri ai comunității noastre. Mulțumim tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată în realizarea acestor proiecte esențiale.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW