Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Scenariu roșu pentru 14 zile la Cristian

AVÂND ÎN VEDERE HOTARÂREA NR. 40/10.11.2020 a COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚA BRAȘOV privind constatarea incideței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS COV 2 în ultimele 14 zile, în unele localități din județul Brașov, în localitatea Cristian fiind indicele de infectare de 4,87 cazuri la 1000 de locuitori, începând de astăzi funcționăm în ”scenariul roșu” pentru o perioadă de 14 zile. Acest indice ne face responsabili să RESPECTĂM cu strictețe măsuri sanitare și cele dispuse în H.G. 856/14.10.2020:

❗️Obligația purtării măștii de protecție pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise în localitate.

❗️Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

❗️Se interzice circulația persoanelor din localitate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

❗️Obligația operatorilor economici care desfășoară activități de comerț /prestări de servicii în spații închise și /sau deschise, publice și/sau private să-și organizeze și desfășoare activitatea în intervalul orar 05.00-21.00.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW