Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Școala a început în cele mai bune condiții posibile

Școala și-a deschis azi porțile pentru elevii din Cristian. Primăria și prin consiliul local au oferit copiilor la deschiderea anului 350 de tablete cu toate programele necesare instalate, având fiecare cartele cu 5 giga internet și tastatură – astfel încât toți copiii să fie pregătiți dacă va fi cazul de a trece la școală online.

Deocamdată, școala va funcționa pe scenariul verde, cu clasele împărțite în așa fel încât să fie respectată distanța socială: ciclul primar dimineața și ciclul gimnazial după masă.

Școala Gimnazială din Cristian este pregătită și pentru celelalte scenarii, galben și roșu, dacă va fi nevoie are resursele necesare, toate clasele sunt dotate cu laptopuri și mijloace de transmitere online, iar elevii au acum toți tablete, astfel încât orele să fie desfășurate în cele mai bune condiții și în varianta online.

De asemenea, toți elevii de clasele zero și întâi au primit prin programul “Primul ghiozdan” câte un ghiozdan dotat cu toate cele necesare – 80 de ghiozdane au fost oferite de primărie micuților care pășesc prima dată în viața de elev.

Tuturor copiilor le dorim mult succes și multă sănătate în noul an școlar!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW