Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Educație prin Mișcare” – Peste 500 de biciclete vor fi acordate elevilor din Cristian

Primăria Comunei Cristian are plăcerea de a anunța lansarea celei de-a doua etape a proiectului “Educație prin Mișcare”, prin care peste 500 de biciclete noi vor fi oferite elevilor din localitate în anul 2024. Acesta reprezintă o extindere semnificativă a inițiativei de succes demarate în anul 2017, când 147 de biciclete au fost distribuite, încurajând astfel stilul de viață activ și conștientizarea importanței exercițiului fizic regulat.

Această investiție a comunei noastre în sănătatea și educația tinerilor este un testament al angajamentului nostru pentru promovarea unui mod de viață sănătos. Bicicletele sunt nu doar un mijloc de transport ecologic, ci și un instrument excelent pentru dezvoltarea fizică, coordonarea și abilitățile motorii ale copiilor.

În plus, prin acest proiect, Primăria Cristian dorește să cultive în rândul tinerilor o responsabilitate mai mare în ceea ce privește siguranța rutieră. Programe educative privind utilizarea bicicletelor în mod sigur și conștient vor fi parte integrantă a acestui proiect, împreună cu instruirea în domeniul primului ajutor, astfel încât elevii să fie bine pregătiți pentru orice situație.

Beneficiile acestui program sunt multiple: reducerea emisiilor de carbon, promovarea unui comportament responsabil în trafic, îmbunătățirea sănătății fizice și mentale, și încurajarea interacțiunii sociale între elevi. În același timp, proiectul sprijină familii oferind o alternativă sănătoasă și distractivă pentru petrecerea timpului liber.

Primăria Comunei Cristian este încântată de perspectiva de a vedea străzile noastre pline de zâmbetele copiilor care descoperă bucuria de a pedala în siguranță, și suntem mândri de rolul activ pe care îl jucăm în formarea unei generații conștiente de importanța unui stil de viață echilibrat. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim succesul acestei inițiative și să continuăm să promovăm beneficiile sportului și ale activității fizice în Cristian.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW