Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț pentru viitoarea ediție a Memorialului Luca Eugen și Marcel Danci la Cristian

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, comunitatea sportivă din Cristian va onora memoria a doi dintre foștii săi jucători, Luca Eugen și Marcel Danci, printr-un eveniment de comemorare ce va avea loc pe noul teren sintetic de mini-fotbal, recent inaugurat de Primăria Cristian. Această ediție specială a Memorialului va reuni foști colegi ai celor doi sportivi, actualii jucători ai echipei Inter Cristian, grupele de copii ale clubului, precum și familiile lui Eugen și Marcel, într-un omagiu adus contribuțiilor și amintirii lor.

Evenimentul va începe cu o ceremonie de comemorare la care vor participa toți cei prezenți, oferindu-le ocazia să își exprime respectul și recunoștința pentru impactul pe care Luca Eugen și Marcel Danci l-au avut în comunitatea sportivă. Ulterior, grupele de copii ale clubului vor avea ocazia să joace primele meciuri pe noul teren sintetic, demonstrând angajamentul comunității de a sprijini dezvoltarea tinerilor sportivi locali.

Competiția va culmina cu Cupa Memorială, unde toți participanții vor avea oportunitatea să concureze în spiritul fair-play-ului și camaraderiei. Fiecare participant va fi premiat la finalul evenimentului, celebrând nu doar competiția, ci și spiritul comunitar și amintirea celor pe care îi comemorăm.

Primăria Cristian și organizatorii evenimentului invită toți locuitorii și suporterii să se alăture în această zi de rememorare și sport. Este o oportunitate de a arăta că valorile de integritate, respect și pasiune pentru fotbal continuă să trăiască în inimile și activitățile noastre.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW