Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sărbătoarea Recoltei la Cristian

Sâmbătă, 14 octombrie, comunitatea din Cristian este invitată să participe la o sărbătoare autentică a toamnei, „Sărbătoarea Recoltei”, care se va desfășura în parcul din spatele terenului de rugby, începând cu ora 10:30. Evenimentul este organizat de Școala Liberă Waldorf Sophia și Școala Gimnazială Cristian, cu sprijinul generos al Primăriei Cristian.

Ziua va începe cu adunarea și organizarea participanților între orele 10:00 și 10:30, urmată de desfășurarea atelierelor tematice între orele 10:30 și 12:30. Aceste ateliere vor include o varietate de activități, de la gătitul tradițional, la prepararea pâinii și mustului, și până la creații artistice inspirate de toamnă. După activități, participanții vor avea ocazia să se bucure de o horă tradițională și de povești, urmate de un prânz comunitar la ora 13:30, care va include „Ciorba Recoltei”, pâinea și merindele toamnei.

Pe lângă deliciile culinare, evenimentul va oferi și activități educative și distractive pentru copii, cum ar fi atelierele de murături, salată de fructe și compot, picturi de toamnă și creație cu elemente naturale. Aceste activități sunt gândite nu doar pentru a celebra bogăția toamnei, ci și pentru a încuraja participarea activă a copiilor și părinților în procesul creativ și culinar.

Îndemnăm toate familiile să participe la acest eveniment cultural important, aducând cu ele un coș cu fructe și legume de toamnă, un borcan pentru murături, și un buchet de flori de toamnă pentru atelierul de coronițe. Este o oportunitate perfectă pentru comunitate de a se reuni, de a sărbători împreună recolta și de a transmite tradițiile locale mai departe, într-un cadru festiv și plin de voie bună.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW