Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț privind începerea lucrărilor de asfaltare și modificările traseelor de transport public în Cristian

Primăria Comunei Cristian informează cetățenii că, începând de pe 21 noiembrie, vor demara lucrările de asfaltare în centrul comunei, executate de constructorii contractați de administrația locală. Aceste lucrări fac parte din eforturile continue de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii urbane din Cristian.

Datorită acestor lucrări necesare, va fi necesară devierea temporară a traseelor liniilor de autobuz 110 și 120. Modificările vor include redirecționarea traseelor astfel: în loc de intrarea din strada Lungă pe strada Vulcanului, autobuzele vor intra din strada Lungă pe strada Gheorghe Lazăr, continuând pe Strada Mărășești, Strada Morii și revenind pe strada Vulcanului. Aceste schimbări sunt ilustrate în schița atașată comunicatului.

De asemenea, stația de autobuz de la Școală va fi temporar relocată pe strada Gheorghe Lazăr, iar stația de la parcul Eroilor va fi mutată la SPCLEP Cristian, situată în spatele Corpului A al Școlii Generale. Traseele liniilor 130, 131 și 140 nu vor suferi modificări și vor funcționa conform programului obișnuit.

Primăria Cristian mulțumește rezidenților și vizitatorilor pentru înțelegere și își exprimă scuzele pentru eventualele inconveniente create de aceste lucrări necesare. Suntem angajați să minimizăm disconfortul și să asigurăm că modificările temporare sunt gestionate eficient pentru a perturba cât mai puțin activitatea zilnică a comunității.

Pentru mai multe informații despre devieri și orarul modificat, vă rugăm să consultați site-ul Primăriei Cristian și panourile de informații publice. Vă mulțumim pentru cooperare și pentru sprijinul acordat în realizarea acestor îmbunătățiri importante pentru comuna noastră.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW