Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bunavestire

Astăzi, 25 martie, ne unim în spirit și gând pentru a sărbători Bunavestire, unul dintre praznicele cele mai pline de lumină și speranță din calendarul nostru creștin. Este ziua în care îngerul Gavriil i-a vestit Sfintei Fecioare Maria că va deveni maica Mântuitorului, un simbol al bucuriei și al începutului mântuirii noastre.

Una dintre cele mai importante sărbători din această perioadă a anului, praznicul zilei în care Sfântul Arhanghel Gavriil a adus Sfântei Fecioare, vestea nașterii Lui Mesia: „Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te! Ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pre Mântuitorul sufletelor noastre”.

În această zi sfântă, vreau să împărtășesc cu fiecare dintre voi un mesaj de pace și bucurie. Fie ca această sărbătoare să vă aducă liniște în suflete și să vă inspire să vă trăiți viața cu credință și cu speranța unui viitor mai bun.

Să ne gândim la mesajul angelic ca la o chemare la iubire, compasiune și unitate. Să fim recunoscători pentru binecuvântările care ne sunt aduse în fiecare zi și să căutăm să fim, la rândul nostru, purtători de vești bune și fapte bune în comunitatea noastră.

Bunavestire să vă aducă în casele și inimile dumneavoastră lumina și căldura credinței, să vă întărească în fața greutăților și să vă umple de speranța reînnoirii și a unui nou început.

O zi binecuvântată să aveți, plină de armonie și lumină spirituală!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW