Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Plan de acțiuni – O nouă zonă de comerț și servicii

Primăria Comunei Cristian anunță un nou plan de dezvoltare pentru Zona 5 – o zonă emergentă de comerț și servicii situată strategic între A3, DN73G și DJ112 Vulcanului. Această inițiativă vizează să faciliteze tranzitul dintre dinamica autostradă și calmul zonei rezidențiale, optimizând funcționalitatea și estetica la una dintre principalele porți de intrare în localitate.

Planul de Dezvoltare a Zonei 5 include:

1. Infrastructură și Accesibilitate:

  • Crearea unui acces principal de pe DJ112, inclusiv construirea unui sens giratoriu și a unei străzi colectoare principale DE111, care va îmbunătăți semnificativ accesul și fluxul de trafic în zonă.
  • Modernizarea infrastructurii existente prin extinderea și mărirea capacitatilor rețelelor edilitare, asigurând suportul necesar pentru dezvoltare și creșterea calității vieții rezidențiale.

2. Comerț și Servicii:

  • Dezvoltarea unor spații comerciale moderne și atrăgătoare care vor include supermarket-uri, centre comerciale regionale, stații de alimentare pentru carburanți și stații de încărcare pentru vehicule electrice.
  • Integrarea serviciilor diverse, precum ateliere auto, hoteluri, restaurante și facilități medicale, toate deservind nevoile imediate ale comunității și vizitatorilor.
  • Implementarea de spații pentru activități sportive și birouri care să stimuleze o viață activă și să susțină afacerile locale.

3. Proiecte de Infrastructură Complementară:

  • Asfaltarea și iluminarea publică a străzilor principale, îmbunătățind siguranța și accesibilitatea.
  • Crearea de spații verzi, parcări suficiente și piste pentru biciclete, promovând un stil de viață sănătos și sustenabil.

Aceste măsuri sunt gândite pentru a transforma Zona 5 într-un hub economic vital pentru Cristian, oferind oportunități de creștere și prosperitate. Planul de acțiuni propus reflectă angajamentul administrației locale de a susține dezvoltarea economică armonioasă și de a maximiza potențialul zonei în beneficiul întregii comunități.

Acest proiect nu numai că va îmbunătăți calitatea vieții pentru rezidenții Cristianului, dar va atrage și vizitatori și investitori, contribuind semnificativ la economia locală și regională. Primăria Cristian rămâne dedicată în a asigura că toate dezvoltările viitoare sunt realizate cu respect pentru mediu și pentru nevoile cetățenilor săi.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW