Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DN73 – Sens giratoriu Duvenbeck

Locuitorii comunei Cristian au motive să privescă spre viitor cu încredere și optimism. În sfârșit, accesul către municipiul Brașov va fi mult îmbunătățit prin finalizarea lucrărilor de reabilitare a sectorului DN 73. Viziunea unei comunități dinamice și conectate se materializează prin eforturile conjugate ale autorităților locale și ale companiei de construcții SC Viarom Construct SRL, care a preluat responsabilitatea acestei transformări.

Planificarea atentă și mobilizarea promptă a resurselor și utilajelor necesare vor permite începerea lucrărilor fără întârzieri, cu un termen de finalizare prevăzut pentru următoarele 18 luni. Acest proiect nu doar că va aduce carosabilul la standarde noi, dar va și eficientiza traficul printr-o serie de măsuri cheie, printre care se numără și crearea unui nou sens giratoriu strategic plasat în dreptul Duvenbeck. Acesta va facilita intrarea și ieșirea vehiculelor din acest punct nevralgic, contribuind astfel la fluidizarea traficului și la sporirea siguranței rutiere.

Segmentul dintre ieșirea din Brașov și intersecția cu drumul către autostrada Râșnov – Cristian se va transforma într-o arteră de circulație cu patru benzi, reflectând angajamentul administrației locale pentru o infrastructură rutieră modernă și sigură. În plus, proiectul va include reabilitarea podurilor existente și modernizarea sistemului de evacuare a apelor pluviale, aspecte vitale pentru durabilitatea și funcționalitatea drumului pe termen lung.

Acesta este un pas major spre modernizarea infrastructurii rutiere și reflectă dedicarea autorităților locale pentru îmbunătățirea vieții cotidiene a cristolovenilor. În acest spirit, primăria subliniază angajamentul său neclintit pentru realizarea proiectelor de dezvoltare care răspund direct nevoilor cetățenilor săi. Cu o investiție de 213,4 milioane de lei, progresul infrastructural în Cristian este nu doar o promisiune, ci o realitate în devenire, una care marchează un capitol nou și promițător în istoria comunei.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW