Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comunicat privind desfășurarea Ediției a 6-a a Balului Pescarilor

Primăria Comunei Cristian este încântată să anunțe organizarea celei de-a șasea ediții a Balului Pescarilor din Carpați. Acest eveniment cultural și comunitar deosebit este programat să aibă loc pe data de 18 noiembrie și promite să fie un punct de întâlnire pentru pasionații de pescuit din regiunea Carpaților și nu numai.

Balul Pescarilor din Carpați este un eveniment anual ce celebrează tradițiile și pasiunile comunității locale de pescari, oferind o oportunitate excelentă de socializare și de schimb de experiențe între amatori și profesioniști ai pescuitului. În acest an, balul va găzdui un număr maxim de 200 de participanți, asigurând o atmosferă intimă și confortabilă pentru toți cei prezenți.

Evenimentul va avea loc la Sala Mare din Cristian și va include o serie de activități captivante. De asemenea, seara va fi animată de muzică live și dans, creând astfel un cadru perfect pentru distracție și relaxare.

Primăria Comunei Cristian sprijină cu mândrie acest eveniment, reiterând angajamentul său față de promovarea activităților culturale și de recreere care îmbogățesc viața comunității. Vă încurajăm să vă rezervați locurile cât mai curând posibil, având în vedere numărul limitat de participanți.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW