Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sunetul clopoțelului marchează începutul noului an școlar 2023-2024 în Comuna Cristian

Într-o atmosferă plină de bucurie și emoție, clopoțelul a sunat astăzi marcând deschiderea oficială a anului școlar 2023-2024 pentru toate unitățile de învățământ din comuna Cristian. Festivitățile de deschidere au adunat elevi, părinți și cadre didactice, toți entuziasmați de promisiunea unui nou început. Primarul Gicu Cojocaru, alături de viceprimar și reprezentanți ai administrației publice locale și ai bisericii, au fost prezenți la eveniment, demonstrând sprijinul constant al autorităților locale pentru educație.

Cu această ocazie, a fost reluat și apreciatul program „Primul ghiozdan”, prin care fiecare elev de clasa pregătitoare și clasa întâi a primit un ghiozdan echipat cu rechizite necesare pentru noul an școlar. Inițiativa, personal supravegheată de primarul Gicu Cojocaru, subliniază angajamentul comunei de a asigura că fiecare copil are resursele necesare pentru a avea succes în parcursul educațional.

În discursul său, primarul Cojocaru a reiterat prioritatea pe care administrația locală o acordă educației, amintind de investițiile semnificative realizate în infrastructura educațională: de la inaugurarea noii grădinițe, la construcția creșei și depunerea proiectului pentru o nouă școală. Aceste proiecte, alături de programele „Școală după școală” și asigurarea mesei pentru elevi, sunt dovada clară a dedicării neclintite a comunei Cristian pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor de învățământ.

Primarul a încheiat festivitățile cu un mesaj motivant pentru tânăra generație: „Dragi elevi, vă încurajez să alegeți calea spre cunoaștere, care, deși poate părea dificilă, este mult ușurată cu ajutorul școlii. Vă doresc un an școlar plin de succes și realizări remarcabile!” Aceste cuvinte reflectă speranța și încrederea administrației că educația rămâne cheia progresului și a unui viitor prosper pentru comuna Cristian.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW