Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comunicat privind desfășurarea Ediției a 7-a a Festivalului Cultural din Comuna Cristian – Cartfest

Cu mare bucurie, Primăria Comunei Cristian în parteneriat cu Asociația Cartfest anunță programul celei de-a șaptea ediții a festivalului cultural Cartfest, unul dintre proiectele câștigătoare ale concursului de proiecte organizat de administrația locală. Evenimentul finanțat de Comuna Cristian va avea loc între 28 septembrie și 1 octombrie 2023, promițând să aducă comunității patru zile pline de activități culturale variate și captivante.

Ediția din acest an se va desfășura sub tema #reCunoaștere, explorând diferitele valențe ale acestui concept: acumulare, învățare, reîntâlnire, apropiere, mulțumire și respect. Această tematică a fost aleasă pentru a reflecta nevoia comunității de a redescoperi și celebra valorile culturale într-un cadru interactiv și educativ. Festivalul va include o serie diversă de activități: spectacole de teatru, concerte, parade, activități educative pentru copii și adulți, proiecții de film, conferințe, dezbateri și lansări de carte.

Toate aceste evenimente sunt gândite pentru a oferi participanților oportunitatea de a se conecta la diverse forme de artă și de a interacționa cu artiștii și cu alte personalități culturale. Scopul festivalului este de a face din cultura un element accesibil și atrăgător pentru toți locuitorii comunei Cristian, dar și pentru vizitatorii din alte zone, încurajând astfel dialogul intercultural și creșterea turistică în regiune.

Intrarea la toate activitățile festivalului va fi liberă, în limita locurilor disponibile, astfel încât cât mai mulți oameni să poată beneficia de această sărbătoare a culturii și creativității. Primăria Comunei Cristian și organizatorii festivalului invită publicul larg să participe la acest eveniment cultural de excepție, promițând patru zile de neuitat, pline de energie, culoare și inspirație.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW