Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primăria Cristian și Federația Română de Rugby organizează turneu de rugby feminin pentru tinerele sportive

Primăria Comunei Cristian, în colaborare cu Federația Română de Rugby și Consiliul Local Cristian, are plăcerea de a anunța organizarea unui turneu de rugby feminin destinat fetelor cu vârste între 9 și 13 ani. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 august 2023, începând cu ora 10:00, pe Baza Sportivă a comunei Cristian, marcând un pas important în promovarea rugbyului feminin sevens, un sport olimpic plin de dinamism și pasiune.

Scopul acestui turneu este de a încuraja participarea tinerelor sportive la rugby și de a crește vizibilitatea acestui sport în rândul comunităților locale. În cadrul turneului, alături de echipa gazdă Rugby Club Cristian, ne vom bucura și de prezența echipelor de juniori de la Leii Câmpia Turzii, SC Brendorf Bod și CS Olimpic Cetate Râșnov, care vor oferi un spectacol sportiv de excepție, demonstrând abilitățile și spiritul competitiv al tinerelor jucătoare.

Invităm cu drag comunitatea să se alăture în tribune pentru a susține aceste tinere talentate în parcursul lor sportiv. Prezența dvs. va fi o sursă de încurajare pentru micuțele sportive și o dovadă a sprijinului comunității pentru sport și pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos.
Acest turneu reprezintă o oportunitate excelentă pentru a atrage mai multe fete către practicarea rugbyului, oferindu-le șansa de a descoperi beneficiile și bucuriile acestui sport. Prin astfel de inițiative, Primăria Cristian și partenerii săi își reafirmă angajamentul de a sprijini dezvoltarea sportivă și de a contribui la formarea următoarei generații de sportive. Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați nouă în această sărbătoare a sportului și a dinamismului tineresc!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW