Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Echipele de Rugby 7 ale Clubului Rugby Club Cristian se pregătesc pentru returul Campionatului Național

Echipa susținută financiar de Primăria Cristian anunță cu entuziasm participarea echipelor sale de junioare și senioare la returul Campionatului Național de Rugby 7. Competiția se va relua sâmbătă, 16 septembrie, în localitatea Mihai Viteazu din județul Cluj, eveniment organizat de Rugby Club Arieșul Mihai Viteazu. Aceasta este a cincea etapă a campionatului și prima din seria retururilor.

După patru etape intense, echipele noastre se află în poziții promițătoare. La categoria senioare, echipa noastră continuă să concureze cu determinare, având adversare de calibru precum CS Poli Iași și Agronomia București. La junioare, lupta pentru podium este și mai strânsă, cu CS Poli Iași și CSS Bârlad în frunte, iar echipa noastră ocupând un onorabil loc trei.

Programul viitor al competițiilor este plin de provocări și oportunități. Pe 1 octombrie, echipa noastră U16 va juca pe teren propriu împotriva RC Cluj Junior, iar pe 15 octombrie, echipa U18 își va face debutul în campionat, întâlnind echipa din Timișoara. Aceste meciuri sunt esențiale pentru dezvoltarea continuă a tinerelor noastre sportive, care și-au dedicat vara pregătirii intense, sacrificându-și vacanțele pentru cantonamentele de pregătire.

„Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Cristian pentru suportul financiar constant și pentru încrederea acordată în dezvoltarea rugby-ului feminin în comunitatea noastră. Încurajăm toți susținătorii și fanii rugby-ului să fie alături de noi în aceste momente importante, sprijinind eforturile și pasiunea acestor tinere atlete. Haideți să susținem împreună eforturile acestor sportive dedicate și să celebrăm spiritul de echipă și determinarea lor exemplară.”

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW