Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Invitație la Celebrarea Hramului Bisericii Maramureșene „Nașterea Maicii Domnului” din Cristian

În această zi de 8 septembrie, comunitatea noastră sărbătorește cu profundă reverență și bucurie Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor sub denumirea de „Sfânta Marie Mică”. Este o zi de mare sărbătoare pentru toți cei care îi poartă numele și o ocazie de a ne reaminti de binecuvântările și protecția pe care Sfânta Fecioară Maria le revarsă asupra noastră.

Cu această ocazie specială, Primăria și Parohia Cristian III invită întreaga comunitate și pe toți cei care doresc să se alăture să participe la Hramul Bisericii Maramureșene „Nașterea Maicii Domnului”. Programul evenimentelor începe la ora 09:30 cu Acatistul Nașterii Maicii Domnului, urmat de Sfânta Liturghie de la ora 10:00 și tradiționala înconjurare a Sfintei Biserici la ora 12:00.

După ceremonia religioasă, toți participanții sunt invitați să se bucure de Agapa Frățească, care va începe la ora 12:45. Aceasta va fi o oportunitate deosebită pentru comunitate de a împărtăși și de a sărbători împreună, consolidând legăturile de prietenie și de credință care ne unesc.

Sărbătorirea „Sfintei Marie Mici” este un moment de reculegere și de celebrare a valorilor spirituale profunde care ghidează comunitatea noastră. Este, de asemenea, o ocazie de a întări comuniunea și de a ne ruga împreună pentru pace, sănătate și prosperitate. Vă așteptăm cu drag să ne onorați cu prezența și să împărtășim împreună bucuria acestei zile.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW