Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Programul Ediției a 7-a a Festivalului de Cultură Cartfest, organizat în parteneriat cu Primăria Cristian

Asociația Cartfest, în colaborare cu Primăria Cristian, anunță cu bucurie desfășurarea celei de-a șaptea ediții a Festivalului de Cultură Cartfest. Evenimentul va avea loc între 28 septembrie și 1 octombrie 2023, la diverse locații din comuna Cristian, incluzând Biserica Evanghelică, Căminul Cultural Pomul Verde și Școala Generală.

Joi, 28 septembrie, festivalul va debuta la ora 18:00 cu un recital al Trio trombon, format din Adrian Sămean, Attila Demeter și Vitalie Pleșca, urmat de spectacolul de teatru „Delir în doi”, de Eugène Ionesco, la Sala Mare. Seara se va încheia cu muzica trupei Soul Serenade, care va evolua la Cafeneaua CartFest.

Vineri, 29 septembrie, activitățile încep de la ora 10:00 cu proiecția filmului pentru copii „Familia Păianjen” la Sala Mare, urmată de ateliere de povești românești și de tradiții la Centrul Educațional CriCri Cristian. Ziua va continua cu diverse ateliere de actorie, și va culmina cu piesa „5 ore cu Mario” și Hanorac Party, ambele la Sala Mare.

Sâmbătă, 30 septembrie, programul este plin de ateliere culturale și educative, un tur cultural al Cristianului organizat de Cercetașii României și prezentări de carte. Seara va oferi recitaluri muzicale excepționale de la Maya Marin, Analia Selis și Mariano Castro la Biserica Evanghelică, încheindu-se cu un concert vibrant al trupei byron și seturi de DJ la Sala Mare.

Duminică, 1 octombrie, ultima zi a festivalului, include proiecții de filme pentru copii, tururi culturale și ateliere, precum și discuții captivante și prezentări muzicale, încheindu-se cu un spectacol impresionant de la Mădălina Pavăl și orchestra ei.

Festivalul Cartfest este un punct de întâlnire pentru iubitorii de artă, cultură și literatură, oferind participanților o gamă variată de activități care să îmbogățească și să inspire. Accesul la majoritatea evenimentelor este gratuit, în limita locurilor disponibile, garantând o participare largă din partea comunității.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre în aceste patru zile de sărbătoare culturală, unde creativitatea și arta se întâlnesc pentru a crea momente de neuitat.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW