Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Festivalul „Cultura de Toamnă” la Cristian, un eveniment plin de artă și emoție, finanțat de Primăria Cristian

Comunitatea Cristianului este invitată să participe la cea de-a treia ediție a festivalului „Cultura de Toamnă”, parte a proiectului „Anotimpuri Culturale”. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 octombrie la Căminul Cultural, cunoscut și sub numele de Sala Mare.

Festivalul va oferi o varietate de spectacole de teatru, muzică și activități culturale care să celebreze bogăția artistică a toamnei. Printre momentele deosebite se numără spectacolul „Pasărea Măiastră – Maria Tănase”, un omagiu adus legendarului artist, interpretat magistral de Adriana Trandafir. Aceasta este o experiență culturală profundă, care îmbină decoruri impresionante, portretizarea vieții Mariei Tănase și interpretări muzicale care vor emoționa publicul până la ultimul minut.

Un alt punct culminant al festivalului va fi spectacolul one-man show „Nimeni Nu Știe Ce E În Inima Mea” cu Florin Coșuleț. Acesta este o producție teatrală dinamică și plină de umor, ce promite o seară de neuitat cu monologuri pline de sensibilitate și anecdote contemporane, menite să aducă zâmbetul pe buzele fiecărui spectator.

De asemenea, trupa Popfolklorica va aduce pe scena festivalului un mix vibrant de muzică pop, jazz, blues și folclor românesc. Concertele lor live sunt un adevărat spectacol de sunet și culoare, cu interpretări energice care promit să încânte publicul de toate vârstele.

Festivalul „Cultura de Toamnă” este o celebrare a comunității și a talentelor locale, inclusiv a lui Florin Coșuleț, originar din Cristian și inițiatorul acestui proiect cultural valoros. Evenimentul include, de asemenea, activități dedicate copiilor, cu ateliere muzicale și creative care încep zilnic de la ora 17:00.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre pentru trei zile de festival, să vă bucurați de performanțele extraordinare și să sprijiniți arta și cultura în Cristian. Este o oportunitate excelentă pentru toți locuitorii să experimenteze diversitatea și bogăția culturală a toamnei.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW