Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Invitație la întâlnirea publică pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Zonei LEADER

Primăria Comunei Cristian și Grupul de Acțiune Locală Transcarpatica sunt onorate să invite comunitatea locală și toate părțile interesate la o întâlnire publică crucială pentru viitorul dezvoltării regiunii. Evenimentul va avea loc joi, 26 octombrie 2023, începând cu ora 11:00, la Căminul Cultural Pomul Verde. Scopul întâlnirii este elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru zona LEADER, care include comunitățile Bran, Moieciu, Fundata, Vulcan, Cristian, Poiana Mărului și Râșnov.

Această întâlnire reprezintă o oportunitate vitală pentru toți cei interesați să contribuie activ la modelarea viitorului economic și social al zonei. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai sectorului public, privat și ai societății civile, precum și orice persoană cu idei de proiecte care pot stimula creșterea și inovația în regiune.

Strategia de Dezvoltare Locală vizează identificarea și utilizarea eficientă a resurselor locale, asigurându-se că acestea răspund în mod direct și eficace nevoilor comunității. Discuțiile se vor concentra pe diverse sectoare de activitate, cu scopul de a integra cât mai multe perspective și de a elabora un plan de acțiune inclusiv și reprezentativ.

Încurajăm toți locuitorii și stakeholderii interesați să se alăture acestei inițiative importante. Participarea dumneavoastră este esențială pentru a asigura că strategia finală reflectă viziunea și aspirațiile tuturor celor implicați. Vă așteptăm să contribuiți la definirea unui parcurs prosper pentru zona LEADER, care să favorizeze dezvoltarea durabilă și să sprijine inițiativele comunitare.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW