Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Plan de acțiuni infrastructură drumuri

Acest plan de acțiuni include reabilitarea și modernizarea străzilor și trotuarelor, menit să îmbunătățească semnificativ accesibilitatea și siguranța pentru toți rezidenții și vizitatorii comunei noastre.

Planul prevede asfaltarea și pietruirea următoarelor artere principale și secundare în comuna Cristian: Strada Câmpului, Strada Camil Petrescu, Strada Nicolae Labiș, Preot Virgil Pop, Gheorghe Doja, Gherasim Popa (zona grădiniței), Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, I.C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, Iuliu Maniu, Mircea Eliade, și multe altele. Aceste lucrări vor include și străzile din zona Nisipului I, II, III și parțial IV, Frații Buzești, Ghimbășelului și Prelungirea Ghimbășelului, precum și străzile Carpați, Bucegi, Făgăraș, Retezat, Piatra Craiului, Ciucas, Caraiman, Bîrsei, și Morii-Oltului.

În ceea ce privește modernizarea trotuarelor, proiectul acoperă zone precum Mărășești (partea stângă) și Ghimbavului DN 73B, strada Dr. Victor Babeș, Prelungirea Doctorilor, 1 Mai, Prelungirea Voluntari, Brazilor (Schiț), Lunca Gării și Brazilor (Dorobei).

Aceste îmbunătățiri sunt concepute nu doar pentru a crește estetica locală, ci și pentru a asigura un trafic mai fluid și mai sigur pentru toți cetățenii, indiferent de modul de deplasare ales. Prin aceste lucrări, Primăria Cristian își reafirmă angajamentul de a oferi o infrastructură de calitate și de a promova o mobilitate urbană sustenabilă în rândul comunității.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul acordat în timpul derulării acestor lucrări esențiale și ne angajăm să vă ținem informați cu privire la progresul acestora. Toate aceste eforturi sunt făcute cu scopul de a face din Cristian un loc și mai frumos și mai sigur pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW