Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Progres management deșeuri

Primăria Comunei Cristian este dedicată îmbunătățirii continue a managementului deșeurilor în conformitate cu standardele naționale și europene, reflectând angajamentul nostru pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii.

În lumina transpunerii prevederilor legislației europene în domeniul gestionării deșeurilor în legislația națională, Primăria Cristian a implementat măsuri importante pentru modernizarea și eficientizarea serviciilor de colectare a deșeurilor. Acest efort este parte a strategiei naționale care vizează închiderea depozitelor de deșeuri neconforme și promovarea reciclării și reutilizării ca metode primare de gestionare a deșeurilor.

În concordanță cu aceste directive, Primăria a achiziționat și distribuit 3700 de pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor, facilitând segregarea acestora direct de la sursă. Această inițiativă nu numai că contribuie la reducerea volumului de deșeuri depozitate, dar și maximizează potențialul de reciclare, transformând deșeurile în resurse valoroase.

Mai mult, Primăria Cristian a înființat propriul serviciu de salubritate încă din 2019, dotat cu infrastructură necesară pentru a sprijini colectarea eficientă și ecologică a deșeurilor. Prin achiziția de containere specializate pentru diferite tipuri de deșeuri, comuna noastră a făcut pași semnificativi către atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Aceste acțiuni sunt complementare cu planurile de dezvoltare a facilităților locale pentru tratarea și reciclarea deșeurilor, precum și cu eforturile de informare și educație a publicului despre importanța reciclării. Administrația locală Cristian își reafirmă astfel angajamentul de a asigura un mediu sănătos și sustenabil pentru generațiile actuale și viitoare.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru contribuția dumneavoastră esențială la succesul acestor inițiative. Vom continua să vă ținem la curent cu toate progresele și inovațiile în domeniul gestionării deșeurilor din comuna noastră.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW