Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primăria comunei Cristian se mobilizează pentru Ziua de Curățenie Națională

Într-un efort de a contribui la îmbunătățirea mediului înconjurător, Primăria Comunei Cristian anunță participarea activă la inițiativa „Ziua de Curățenie Națională“, organizată de Asociația Let’s Do It, Romania. Evenimentul, care va avea loc pe data de 15 septembrie, reprezintă o oportunitate pentru locuitorii comunei Cristian, dar și pentru instituțiile locale și județene, de a se uni într-o cauză nobilă pentru un mediu mai curat și mai sigur.

În cadrul acestei zile, întregul colectiv al Primăriei și al instituțiilor subordonate se va alătura voluntarilor pentru a participa la acțiunile de ecologizare ce vor avea loc în diverse zone ale comunei. Acest demers este susținut și de numeroase alte instituții din județul Brașov, care și-au exprimat angajamentul de a trimite reprezentanți pentru a sprijini această inițiativă.

Prin implicarea în această activitate, Primăria Comunei Cristian își propune să sensibilizeze comunitatea cu privire la importanța protecției mediului și a unui comportament responsabil față de natură. Acest eveniment nu doar că contribuie la îmbunătățirea aspectului localității, dar promovează și un stil de viață sustenabil, care poate avea un impact pozitiv pe termen lung asupra mediului înconjurător.

Îndemnăm toți cetățenii să se alăture acestei inițiative. Participarea activă a fiecăruia poate face diferența în lupta împotriva poluării și pentru conservarea frumuseților naturale ale comunei noastre. „Împreună, mereu mai buni!” este motto-ul sub care ne unim forțele pentru a lăsa un mediu mai curat pentru generațiile viitoare.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW