Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Proiecție Specială a Filmului 𝗪𝗮𝗿𝗯𝗼𝘆 în Căminul Cultural Sala Mare din Cristian

Primăria Comunei Cristian anunță o seară de film cu totul specială: proiecția peliculei 𝗪𝗮𝗿𝗯𝗼𝘆, o creație cinematografică care evocă emoție și aventură în decorul impresionant al Munților Apuseni. Evenimentul va avea loc joi, 29 februarie, la ora 17:30, în incinta Căminului Cultural Sala Mare.

În prezența regizorului și a actorului principal, spectatorii vor avea oportunitatea nu doar de a viziona filmul, dar și de a participa la o sesiune de Q&A, unde vor putea discuta despre film și despre procesul creativ din spatele producției. Este o ocazie rară de a interacționa direct cu mințile creative care dau viață lumii cinematografice.

𝗪𝗮𝗿𝗯𝗼𝘆 este o poveste despre curaj, familie și supraviețuire, urmărind călătoria inițiatică a lui Nicu, un adolescent în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, ce traversează peisajul sălbatic al Apusenilor într-o misiune de salvare a celor doi cai ai familiei. Recomandat copiilor de peste 10 ani și adulților de toate vârstele, filmul este o lecție de istorie și o aventură de neuitat.

Pentru a încuraja accesul la cultură și educație prin artă, copiii cu vârsta de până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Este o oportunitate excelentă pentru tineri de a învăța despre istoria recentă și de a aprecia valoarea cinematografiei ca formă de educație și divertisment.

Biletele pot fi achiziționate online prin platforma https://eventbook.ro/film/bilete-warboy-cristian. Pentru a viziona trailerul filmului și a vă familiariza cu povestea sa captivantă, accesați https://youtu.be/18VtyKEmn7w.

Vă așteptăm să vă alăturați în această călătorie cinematică emoționantă, într-un cadru cultural îmbogățit de discuții însemnate și experiențe memorabile.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut
PCC

FREE
VIEW