Anunțuri

Regulamentul pentru stabilirea metodologiei de atribuire a terenurilor în baza legii 15/2003, republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, precum și a vânzării acestora

„Regulamentul pentru stabilirea metodologiei de atribuire a terenurilor în baza legii 15/2003, republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, precum și a vânzării acestora” a fost aprobat în ședința anterioară de consiliu local. În momentul de față, PUZ-ul și parcelarea terenului în vederea repartizării se află în fază de lucru. Totodată, a fost stabilită o comisie de evaluare a cererilor depuse, iar în urma analizei, comisia va solicita, în scris, documente suplimentare în vederea stabilirii punctajelor și atribuirii parcelelor. Toate cererile vor fi evaluate, iar fiecare solicitant va primi răspuns, de asemenea în scris, la adresa menționată în cerere.

Comunicat de presă RATBV S.A.

În convergență cu măsurile implementate în sistemul public de transport din municipiul Brașov, RATBV S.A. își adaptează începând din data de 01 iulie 2019 capacitatea de transport a călătorilor pe traseul metropolitan Brașov – Cristian la solicitările de mobilitate existente pe perioada vacanței școlare. În aceste condiții, de la începutul săptămânii viitoare se modifică orarul de circulație de pe traseul 110, Stadionul Municipal – Cristian și retur. Noul orar de circulație va fi afișat, începând din cursul zilei de sâmbătă, 29 iunie a.c., pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea „Trasee și orare“ și în toate stațiile de pe traseul liniei menționate. Pentru evitarea oricărei confuzii, afișele cu noile orare vor purta mențiunea „Valabil din data de 01 iulie 2019“.

Skip to content